Den dedikerede iPad-avis The Daily er udkommet

Så udkom den første daglige iPad-avis som kun udkommer iPad. Det er et samarbejde mellem Rupert Murcochs News Corp og Apple. Nogen hævder endda, at Steve Jobs har investeret i projektet.

The daily kan kun læses med amerikansk iTunes-konto
Desværre for danskere der måtte være interesseret, så kan man kun downloade The daily-app’en med en amerikansk iTunes-konto. Hvad årsagen hertil er, må stå hen i det uvisse. Jeg har tidligere har jeg skrevet hvordan man kan oprette en amerikansk itunes-konto.

En kort præsentation af The Daily
I videoen her kan du få et lille overblik over hvordan avisen tager sig på iPad:

Mit eget indtryk af The daily
Da jeg selv har en amerikansk iTunes-konto, så har jeg kort afprøvet avisen. Og jeg må sige, at den ser meget lækker ud. Man kan meget nemt browse rundt i avisen og man kan også se indlejrede videoer. Det er en god oplevelse, og jeg tror mange gerne vil betale 99 cent for uge eller 39,99$ for et helt år for at have mulighed for at læse sådan en avis. Det store spørgsmål er så, om sådan en avis er et forbilledet for bæredygtige aviser i mediebilledet. Tiden vil vise det.

Hvornår kommer iOS 4.3 så?
Jeg har tidligere skrevet, at The Daily har brug for en ny version af iPads styresystem, for at man kan sælge abonnementer gennem det. Og det er endnu ikke kommet. The Daily er foreløbig gratis de første to uger, så mon ikke der kommer en ny version af styresystemet iOS indefor de næste to uger? Spændende bliver det, om iOS 4.3 indeholde hvad vi tidligere har skrevet om.


Comments are closed.