Synkroniser iPad med Googles kalender

Gør iPads kalender endnu bedre med Google Calender
Standard-app’en “Kalender” som er installeret på iPad fra starten er en utrolig lækker kalender. Og den bliver endnu bedre, hvis man synkroniserer den med Googles Calender. På den måde, så vil man:

 • altid have en opdateret kopi af sin kalender i “skyen”, på computeren og på sin iPhone.
 • kunne opdatere og læse i kalenderen fra iPad, computer eller iPhone.

Sådan sætter du synkronisering med Google Calender op
Du skal have oprettet en Google-konto for at benytte Google Calender. Har du ikke det, så kan det gøre her: http://www.google.com/calendar?hl=da

1. Tryk på app’en “indstillinger”.
2. Vælg “E-post, kontakter, kalendere”.
3. Vælg “Tilføj konto…”

4. Vælg “Microsoft Exchange”.

5. Skriv din Gmail-adresse, dit Google-brugernavn og dit password, samt giv en beskrivelse.

6. Skriv nu m. google.com ud for Server.

7. Slå kalender til.

8. Så skulle din kalender være sat op til at synkronisere med Google Calender.

Du kan nu også vælge, om push skal være sat til og hvor ofte, eller om den bare skal synkronisere manuelt når du går ind i kalenderen. Sidstnævnte sparer lidt på strømmen.

Vil du have flere kalendre på din iPad, så skal du vælge hvilken du vil synkronisere: Se Googles vejledning her


19 thoughts on “Synkroniser iPad med Googles kalender

 1. Hvorfor vælges der ikke Gmail i step 4 ?
  Det er jo en Google kalender man vil sætte op.

 2. Jeg har et problem med Google Calendar, som jeg håber nogen kender svaret på.

  Jeg har min konto og på den har jeg oprettet to andre kalendere. De har altså samme email adresse, men et andet kontonavn.

  Hvordan opretter man også dem ?

 3. Hej Boost

  Jeg har fået indtrykket, at man skal bruge exchange for at man kan synkronisere. Har du erfaring med at synkronisere Googles kalender ved at vælge Gmail?

  Hej BeeVee

  Kan du ikke prøve at oprette to forskellige kalendre på iPad, og så bruge de forskellige brugernavne?

 4. Jeg bruger Other tilmeldingen, både til min og konens kalender.

  Problemet med børnenes kalemdre er, ar de er oprettet i min konto og så har de bare et eget skema inde i google calendar – og det kan jeg ikke få iPad til at vise?

 5. Har opsat min iPad til synkronisering med Googles kalender efter jeres anvisning, men der bedes om en adgangskode til Exchangekonto? Hvor finder jeg den?

 6. Jeg har synkroniseret min kalender på min iPad med Google kalender, men når jeg skriver noget i min kalender fra ipaden kan jeg ikke se det online. Når jeg skriver det på en pc kan jeg godt se det på min iPad, hvordan får jeg det fixet

 7. Åben kalender på din iPad. Vælg kalender i øverste venstre hjørne. Fjern flueben i ICloud, og der skal være flueben ud for din gmailkonto under Exchange.

 8. Hej

  Jeg prøver at installere google kalender på min nye i-pad.
  Den melder tilbage at min adgangskode er forkert og at jeg skal angive adgangskode til en exchange server. Hvilken exchange server? Hvem kan hjælpe?

 9. Jeg har lige fuldt ovenstående vejledning – og det virker perfekt! Jeg blev også bedt om kode til exchange serveren og det var bare min gmail kode, som jeg åbenbart havde tastet forkert under opsætningen. Så nu bliver der synkroniseret mellem, pc, htc og ipad uden problemer.

 10. Hej Jeg har samme problem som Flemming, og har prøvet Luis’ råd, men det hjalp ikke. Andre forslag? ellers går noget af ideen jo lidt af, med at kunne bruge kalenderen, hvis ikke kan kan være sikker på at den er fuldt opdateret.

 11. Har samme problem som ham her..

  Jeg har synkroniseret min kalender på min iPad med Google kalender, men når jeg skriver noget i min kalender fra ipaden kan jeg ikke se det online. Når jeg skriver det på en pc kan jeg godt se det på min iPad, hvordan får jeg det fixet.

  der bliver svaret.

  Åben kalender på din iPad. Vælg kalender i øverste venstre hjørne. Fjern flueben i ICloud, og der skal være flueben ud for din gmailkonto under Exchange.

  MEN – Men, jeg har ikke sat iCloud op – så det hjælper ik mig..

  Nils

 12. Hvordan finder jeg mit brugernavn til min Exchange konto. Jeg kan ikke få oprettet kalenderen fra google til min ipad

 13. i kan alle roligt bare bruge gmail og i skal IKKE vælge exchange…!!!!
  vælg gmail og indtast din gmail adresse og password under konto og sync. På pc går du ind under instillinger på din gmail ( mail siden ) tryk indstillinger og vælg fanen viderestilling. Her skal du aktivere IMAP.
  når imap er aktiveret så tillader gmail at du videre sender fra den.
  jeg har en 3’er eller den nye ipad som den kaldes. Den er fuld sync med mail, kalender, billeder osv. fra google. Jeg har på samme tid en anden gmail konto og kalender der også + icloud konto. Alt virker 100% fra ipad til pc til mobil android og omvendt. uanset hvilken enhed jeg skiver på så er det på den anden enhed med det samme. ( 2 sek. )
  good luck 🙂

  ps. Man har ikke brug for icloud overhovedet. Google er meget bedre og nemmere og med google+ har du ubegrænset upload af billeder. med drev ved siden af kan du gemme doc på 5 gb lige som med icloud.

 14. Hjææælp efter at ha opdateret min Ipad 3, er der fuldstændig rod i fødselsdagskalenderen, datoerne er blevet rykket 1 dag og selve navnet på fødselaren står op til 100 gange på datoen. Jeg har snart forsøgt alt, er d mon nogen der kan løse problemet for mig, så ville jeg kunne bruge min dag på noget andet…..

 15. Forsøger at sætte to ipads op til at synkronisere med to google kalendre.
  Jeg kan få det til at virke så langt som til at jeg kan se det jeg taster ind på google kalenderen, men ikke det jeg taster ind via ipad…jeg har fjernet fluebenet ved iCloud på ipad kalenderen…nogen der kan hjælpe?