Om

iPadnyt.dk er skrevet af en fan af den nye gadget.

Jeg er ser meget frem til, at få mulighed for at købe den nye iPad.

Det er der en række grunde til:

Den ser ud til at være let og handy

 • kan bruges lige som bog
 • i sofa, seng og på rejse
 • surfning er som at læse en bog

Den har den store app store fra iphonen at trække på

 • app store indeholder gigantisk mange spændende programmer, hvoraf mange er gode
 • apps fra app store er relativt billige
 • til min pc savner jeg et lignende udbud af programmer

Batteritid er høj

 • Man kan grundlæggende bruge den uden ledning – lige som iPhone – fleksibelt

Hurtig opstart i forhold til pc

 • Hvis den starter lige så hurtigt op som min iPhone, så kan den noget min pc ikke kan. Nemlig være tilgængelig hele tiden.

Jeg er på ingen måde en såkaldt “Apple-fanboy”. Jeg har en iPhone, men ellers bruger jeg til dagligt pc.

Vil du også skrive for iPadnyt.dk?
Så læs dette indlæg om at blive gæsteblogger på iPadnyt.dk

Andre sites

Ud over iPadnyt, så har jeg lavet en række andre websites. Et af dem handler om hvordan man hjælp til at lave en hjemmeside med systemet WordPress. Et andet website handler om, hvordan man kan spare penge uden at få et ringere produkt. Dette site hedder Save.dk. Nyere sites er sitet der handler om danske valg Elections.dk. Og så har jeg lavet en guide til folk der leder efter en bolig eller vil sælge eller leje en bolig ud. Det er en neutral og uvildig guide der kan ses her: Bolig.link. Endelig haar jeg for nylig lavet et site til folk der er er interesseret i bærbar teknologi, nemlig wearables. Det kan findes her: Wearables.dk. Endelig, så har jeg lavet nogle sites om læsning af bøger og et om hvordan man kommer i gang med at læse e-bøger.

Mit nyeste website et et forum hvor man online på nettet kan finde og gratis skrive en nekrolog og dødsannonce.

En lidt sjov ting, men jeg har lavet et site for landekoder. Bl.a. kan man se se hvilket land der er ringet fra, når der står +44 på telefonen.

25 thoughts on “Om

 1. Tillykke! Godt lavet site, både grafisk og m.h.t indhold. Mange spændende links. Selvfølgelig skal jeg have den første iPad jeg kan få fingrene i.

  Spændende at se hvad der sker med Apple’s aktiekurs den 5.4. / 6.4.?

 2. IPAD’en kan købes i Amsterdams lufthavn til 799 EUR for 16 Gb…

 3. Hejsa…..

  Kanon side I har lavet her
  .
  Jeg modtager min nye Ipad 64G Wi-fi + 3G med UPS imorgen.

 4. Ja….Helt varm…..arbejder rigtigt fint….Paa 3G skal jeg nok have noget der er hurtigere end CCB

 5. Er der nogen der ved hvor lang batteri levetiden er for en opladning. Og hvorlang tid den er om at lade op? Skulle gerne bruge den i ca 5-6 timer på en dag, (i tre x 2 timer og hvor den kan lade i en halv time imellem brug).

 6. Den er angivet til at have en batteritid på 10 timer. Forskellige test har vist, at det ikke er overdrevet. Så til dine behov skulle batteriet være godt nok.

 7. Jeg har ladet min Ipad helt op til en fredag morgen og brugt den omkring 3 timer fredag, lørdag 2-3 timer og søndag nogle timer hvor efter der var ca 40% tilbage. Jeg havde bruget Wi-Fi og 3G det meste af tiden downloadet film og apps. Jeg syntes at batteriet holder i evigheder. Så dine 5-6 timer klare den snilt uden opladning.

 8. jeg glæder mig til at få min iPad.
  Men kom til at tænke på om man kan spille spil på f.eks. miniclip.com eller kan man kun spille Apps spil?

  Ved godt at spil ikke er det optimale, men når man er på ferie/køre i tog så kunne det være fedt med en gang underholdning.

 9. @Inluu: Nej, du kan ikke bruge miniclip.com eller andre spil-sider der benytter Flash! Flash kommer med stor sandsynlighed aldrig til at køre på iPad/iPhone..

 10. @Keilow Tak for dit svar! ;)… Sikke en skam… Nå men der er jo også andet i livet end spil selvom at miniclip er hyggeligt en gang i mellem.

 11. Er der nogen, der ved om man kan købe en IPAD med 3G i Kanada og bruge den i Danmark ??

 12. Jeg har købt min i USA og den fungere fint, så hvorfor ikke en fra Canada.

 13. købte en IPAD 32 gb i Kansas City , den 08 maj , og det er en fantastisk maskine , især en ting blev jeg glad for i flyet på vej hjem , lydstyrken , man kunne hører lyden , der er ikke eu begrænsninger på lydstyrken , når købt i USA , som på min tuch , der er købt i EU , og der var strøm til hele turen hjem i flyveren.

 14. ups sorry glemte at læse hele teksten:

  Flash-koden finder man hos Github, et socialt udviklersite. Husk dog, at du mister alle garantier og i øvrigt også bryder loven, hvis du begynder med at hacke din egen iPad.
  (mediamac)

 15. Man siger her hos os at den kommer sammen med den hvide iPhone og kan blive til november eller en måden før jeg ved det ikke helt men ellers skal du bare bestille en fra Tyskland i Hamburg
  så når den kommer har du 2 dage til og hente den i apple storn i Hamburg:) det har jeg

 16. Syndes det langt og køre:-) Så må jeg håbe den kommer nu til November. syndes vi har vente længe nu 🙂

 17. IPAD PLUS OG MINUS bedømt efter 3 mdr brug.

  PLUSER : lang batteritid 9-11 timer , mange gode spændende programmer hos app store, hvoraf mange er gode , dejligt nemt at lægge kabaler med en finger , nemt at læse avis m.m , kunne blive ved , min kone og jeg slås om at have den , så må ha en til…
  MINUSER : Jeg kan ikke læsse ekstrabladet ( betalingsavisen ) , savner at kunne lægge et par programmer i , lang leveringstid på ekstraudstyr ( USB stik ).

  Skærmen gør vi ren med brillepudseservietter ca hver anden dag , det er nødvendigt.

  Glæd jer til IPAD rammer Danmark i Oktober.

 18. nogen der ved hvor meget det koster i told at få ipad til danmark fra U.S.A??

 19. Hey allesammen

  Jeg sidder netop her med min iPad I USA som jeg koebte i gaar.

  Jeg maatte eje den. Dog er der bare det at menuen er paa engelsk og jeg kan ikke faa et dansk keyboard frem, hvilket ogsaa goer at jeg ikke kan skrive uden at den kommer med engelske rettelser hele tiden. Er det fordi det ikke kan lade sig goere eller er det bare mig som er dum?

  Jeg er dog allerede forelsket i denne maskine, mangler bare lige hjaelp til dette problem.

  Haaber der er en eller flere der kan hjaelpe.

  Paa forhaand tak,

  Tinna

 20. Den engelske menu må du leve med indtil der kommer en dansk opdatering af software. Det sker sandsynligvis når iPad kommer til Danmark. Danske bogstaver får du frem ved at holde henholdsvis a og o nede, hvorefter der kommer alle mulige fremmede bogstaver frem. For at slå stavekontrollen fra, så går du ind i app’en Settings, der vælger du General – keyboard – Auto correction, og sætter den til off.

  Tillykke med den:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *