Guide til at se tv på din iPad

Tv er et meget stærkt medie som kan underholde os meget. Derfor gør det vores iPad meget brugbar, hvis vi også kan se tv på den. Jeg vil prøve at guide dig igennem de forskellige måder man kan bruge sin iPad til at se tv.

Live-tv med streaming-apps
Jeg skrev en gang en artikel om, at se live-tv på sin iPad. Dette kan man gøre ved hjælp af en af de følgende to apps:

  • netTV for iPad koster 18 kr. at downloade, og så kan man se alverdens tv-stationer på den i real-time. Af Danske kanaler kan man dog kun se DR’s kanaler.
  • App’en TV2-News er gratis, og de første måned koster det ikke noget at se TV2-News. Derefter koster det 24 kr. pr. måned.

Se DR’s podcasts af tidligere tv-programmer
I blogindlægget om at se tidligere DR-udsendelser som podcast fortalte jeg om, hvordan man på sin iPad kan se DR’s tidligere udsendelser som podcasts. Fordelen er, at man kan se udesendelserne når man har lyd. Ulempen er, at man ikke kan se udsendelser direkte. Der er tre måder man kan se podcastudesendelser:

  • Brug iPads egen iTunes-app, og søg under podcasts efter de udsendelser du gerne vil se.
  • Køb app’en MyTV – danish til 36 kr. Derefter er brugen gratis. meget overskuelig app.
  • Gå med din browser til sitet nempodcast.dk, som også organiserer alle DR’s podcasts. Her finder du endda både video- og lyd-podcasts.

Se tv direkte på nettet med FilmOn.com
En meget nem måde at se direkte tv på din iPad er, ved at gå på websitet FilmOn.com og se live-tv. Ulempen er, at man ikke finder nogen danske kanaler. Se min omtale af, at se tv på nettet med iPad uden app.

Brug 3’s mobil-tv til at se live tv på iPad
Jeg har også beskrevet, hvordan man ved hjælp af et abonnement hos teleselskabet 3 samt et abonnement på mobil-tv kan få direkte tv på sin iPad.

Se film og tv-udsendelser som du køber i iTunes
Endelig, så er det muligt at købe tv-udsendelser og film inde i iTunes. Eneste ‘men’ er, du skal have en amerikansk iTunes-konto for at kunne gøre det. Og da du for at få det ikke kan betale med dansk kredit-kort, så må du købe amerikanske gavekort. Se en guide til, hvordan du opretter en amerikansk iTunes-konto.

Kender du flere måder at se tv på din iPad på?
Hvis du kender andre måder at se tv på sin ipad på, så skriv endelig om det som en kommentar til denne artikel.


4 thoughts on “Guide til at se tv på din iPad

  1. Stofa har også en ganske udemærket app til iPad hvor man kan se nogle af de kanaler man har på tv. Det kræver vist både TV og Internet fra Stofa, men har man det kører det i ok kvalitet og meget hurtig respons. Perfekt hvis kæresten/konen vil se noget andet.

  2. Hey der ind… Har læst jeres indlæg, og ville straks igang…. Men men men… Man kan ikke hente netTV app. længere…. Ved i hvorfor…
    Tak for en super site