iPad-bogen – Alt det du skal vide om din iPad – af Peter Jensen

Er lige faldet over denne bog: iPad-Bogen – Alt det du skal vide om din iPad. Måske var det en julegaveide?

Bogen kan købes online på Saxo.com til 299 kr.:

Køb iPad-bogen hos Saxo.com ved at klikke her

Forlagets omtale af bogen:

Har du lige købt en iPad eller har du haft en liggende et stykke tid – eller overvejer du måske at købe en? I alle tilfælde er denne bog noget for dig.

Bogen guider dig gennem de allerførste trin, du må tage med din iPad – lige fra du åbner æsken og videre gennem hele paletten af muligheder som opstår – hvordan du bruger hjemmeskærmen, hvordan du navigerer med fingrene og hvordan du henter Apps. Bogen slutter med mere avancerede emner som eks. fejlfinding for den erfarne iPad-bruger. Kort sagt: Denne bog henvender sig til dig, lige meget hvilket niveau, du befinder dig på.

Men hvad er en iPad? På det spørgsmål findes der flere svar: iPad’en ligger ifølge producenten Apple i grænseområdet imellem en smartphone og en bærbar computer. iPad’en er også en ”plade” (en tablet) som fungerer via en trykfølsom skærm, således at man med fingrene kan interagere direkte med det indhold, som vises.

iPad’en er også et mobilt redskab, et redskab til at surfe på internettet, et redskab til at afspille musik og video, et redskab til at vise billeder i knivskarp kvalitet, et redskab til at læse ebøger og magasiner og et redskab til at spille spil. Og ikke bare et redskab som dækker disse områder, men som bestræber sig på at gøre det bedre end nogen andre produkter på markedet.

Om det er lykkedes handler denne bog blandt andet om, og efter at have læst den, kan du selv give dit eget svar på spørgsmålet.

God fornøjelse med at lære din iPad at kende.

Indholdfortegnelsen:

1. Hurtigt i gang med din iPad
2. Ud på internettet – hele verden i din iPad
3. Det virtuelle tastatur
4. Læs og skriv mails – og meget mere
5. Billeder
6. Film & video
7. Musik
8. Læs bøger og magasiner på din iPad
9. iPad’en som værktøj  – på kontoret og i dagligdagen
10. Spil & underholdning
11. Tips & tricks
12. Opsætning & fejlfinding
Afrunding
Stikordsgister

Forfatterbeskrivelse:

Peter Jensen
Peter Jensen er CAND.IT med speciale i design og kommunikation fra IT-Universitetet i København. Derudover har han en bachelor i litteraturvidenskab. Desuden har Peter Jensen blandt andet arbejdet som grafiker, art director og flash designer.

Anmeldelse på EkstraBladet.dk:

Klik her for at se anmeldelsen


Comments are closed.