Gratis Netflix til din iPad, iPhone, computer eller dit tv

Hvad er netflix?
I oktober kom netflix til Danmark. Det var noget mange havde ventet længe på. Netflix er muligheden for ubegrænset at se en masse film og tv-serier når man har betalt sit månedlige abonnement. Jeg synes jeg et sted så, at der var 20.000 film og tv-serier. Det månedlige abbonnement er 79 kr.

Hvordan kan man se film og tv-serier med netflix?
Det specielle er, at man med netflix kan bruge alle mulige platforme til at se film og tv-serier. Og man skal kun betale et abonnement. F.eks. kan man uden problemer se tv på sin iPad eller iPhone ved hjælp af en app. Og på computeren kan man se film og tv-serier i sin browser. Endelig kan man se Netflix’s film og tv-serier på sit tv-apparat. Her skal så enten have en Netflix-app på sit tv (det har de allernyeste tv-apparater), Apple-tv, Playstation eller Xbox. Man kan også streame fra sin computer, iPad eller iPhone med en ledning eller over airplay (hvis man har apple-tv og en iPad eller iPhone).

Hvordan er det?
Jeg prøvede det selv gratis i en måned dengang, og synes det var meget tjekket.

1 måned gratis Netflix igen
Man kan nu igen afprøve Netflix gratis i en måned. Klik på linket her og tilmeld dig:

Prøv Netflix gratis i én måned og se alle de tv-serier og film du orker, blot du har adgang til internettet. Derefter er prisen kun 79 kr./md. Klik her

Derefter kan kan du hente f.eks. iPad-appen her og logge ind:

Klik her for at hente Netflix-app’en til iPad

Husk at afmelde dig inden en måned
Hvis du ikke ønsker at betale, så skal du huske at afmelde dit abonnement inden der er gået en måned. Ellers opkræver Netflix en måned mere på det kreditkort som du skal indtaste ved tilmelding. Der er ikke nogen opsigelse. Du logger bare ind og finder stedet hvor man afmelder sig.


Comments are closed.