Rygtefølgetonen: iOS 4.2 i morgen fredag

Det er snart ved at være en følgeton af rygter, hvornår det nye styresystem iOS 4.2 bliver frigivet til iPad, iPhone og iPod touch. I mandags skrev vi, at det kunne blive i tirsdags eller i morgen fredag.

Release fredag lyder sandsynligt
De nyeste rygter fra Macstories understøtter nu, at iOS 4.2 kommer i morgen fredag. Kilden skulle være medarbejdere i det amerikanske teleselskab at&t, som af Apple bliver bedt om at teste opdateringer grundigt i deres net. Det specifikke tidspunkt for frigivelsen skulle efter det nyeste rygte være fredag den 12/11 kl. 10 PST, som betyder amerikansk østkysttid. I dansk tid betyder det kl. 19.

Grunde til forsinkelsen af iOS 4.2
De nye funktioner AirPlay og AirPrint skulle være afhængige af en opdatering af Apples Mac-OS X til versionen 10.6.5 og iTunes til versionen 10.1. iTunes skulle have været færdig i 3 uger allerede, mens den endelige version af OS X 10.6.5 først er blevet færdig for nogle timer siden. En anden grund der nævnes er, at der var problemer med japanske tegn iOS 4.2 som først skulle fikses.


3 thoughts on “Rygtefølgetonen: iOS 4.2 i morgen fredag

  1. Tror i ikke at den kan nå at komme i dag, der er jo lige kommet update til itunes, hvor der står man kan synkonisere med IOS 4.2??