iPad 3 – med høj retina skærmopløsning

Hypen og antallet af rygterne om Apples produkter er jo som bekendt imponerende. Og sådan er det selvfølgelig også for iPad’en. Og da vi i øjeblikket kan købe iPad 2, så er det meget naturligt at rygterne om en ipad 3 også viser sig med jævne mellemrum.

Hvornår kommer iPad 3?
Rygterne om iPad 3 startede faktisk allerede i foråret omkring lanceringen af ipad 2, hvor der var tale om, at ipad 3 skulle komme i efteråret 2011. Det er nu overstået, og de fleste rygter gætter nu på, at Apple vil følge den årlige cyklus for iPad-lanceringer, nemlig marts-april.

Rygtet om en iPad 3 understøttes af forlydener som i Digitimes om at underleverandører har startet produktionen af dele til iPad 3. Og i januar skulle Foxcon så starte den egentlige prduktion af iPad3.

Skærmopløsningen
Hvad kan vi så forvente os af iPad 3? Også her ved vi i virkeligheden ingenting. Men de fleste rygter, eller måske er det forventninger, siger, at den vil komme med en skærm der indeholder noget der ligner iPhonens retina-opløsning. Rygterne siger, at ipad 3 vil have en skærmopløsning hvor skærmens pixelbredder er på det dobbelte af den nuværende iPad, nemlig 2048 x 1536. Gennem denne dobling vil det på samme måde som på iPhonen være nemmest at skalere apps. Skærmen vil så ende med en pixeltæthed på 264ppi. Det er en smule mindre en iPhonens 300ppi, men jeg tror nu godt jeg kunne leve med den opløsning. Skærmen skulle ifølge rygterne være en smule tykkere end den nuværende iPads skærm. Rygterne hævdes at komme fra kilder indenfor store elektronikproducenter som bl.a. Samsung og Sharp.

Spændende
Jeg er spændt på, om Apple har overraskelser i posen når ipad 3 bliver lanceret. Og jeg har besluttet mig for selv at opgradere  til iPad 3, da jeg stadigvæk bare har en iPad 1.


Comments are closed.