App Store nu også tilgængelig direkte fra danske iPad

I de første meldinger fra danske iPad-brugere, har det ikke været muligt at dowloade apps i App Store direkte fra Ipad. Disse danske brugere med en dansk iTunes-konto har hidtil måttet downloade apps i Itunes, og siden synkronisere disse over på iPad.

Fra i går har det været muligt for danske iPad-brugere at downloade apps direkte til iPad. En stor forbedring vil jeg mene! Måske har Apple erkendt, at der efterhånden er en del danske iPad-brugere efterhånden. Eller også skyldes det, at det internationale ipad-salg starter om en uge, og at det samtidig er besluttet at forberede alle internationale iTunes konti til dowlad af apps direkte til iPad.

App Store hvordan den ser ud på iPad


2 thoughts on “App Store nu også tilgængelig direkte fra danske iPad

 1. SÅ FEDT,det virker bare,nu kan man få updatet sin DK App’s,YES :-))

 2. er der nogen som ved noget om, hvornå og hvor hen man kan købe iWork apps? engelsk er o.k.
  Har prøvet via US adresse, men det kiksede til sidst fordi kreditkort også skulle være amerikansk..
  Ellers er jeg meget glad for min 32 GB iPad.
  Den sidste app, som jeg har afprøvet er kamera transfer app, som sender billederne fra iPhone live og trådløst over til iPad – enten via WiFi eller Bluetooth – virker fremragende!

 3. yep! siden i går (27.5.) er iBooks, pages, keynotes og numbers på appStore!
  iBooks og en masse bøger er gratis, de andre 3 programmer koster 58 kroner- programmerne er på engelsk! Søg efter “numbers”, så finder I også de andre apps på samme side.
  iDisk app er også tilgænglig nu for iPad