So ein ding: iPad vs. Samsung Galaxy Tab

Nicolai Sonne har i dagens program lavet en sammenligning af iPad og Samsung Galaxy Tab.

Resultatet af Nicolai Sonnes test var:

Ipad: 6 prikker

Begrundelse: Brugeroplevelsen er i top. Skærmen har en størrelse så man kan skrive på den og samtidig så er den meget responsiv. Det trækker op, at der er 30.000 apps. Nicolia Sonne bruger sekv iPad ret meget fordi den bare virker.

Samsung Galaxy Tab: 3 prikker

Begrundelse: Skærmen er for lille til at skrive på, og reagerer ikke så hurtigt som iPads. Når der er flash på et website, så går browseren næsten helt i stå.

Udsendelsen kan lige i øjeblikket ses her


3 thoughts on “So ein ding: iPad vs. Samsung Galaxy Tab

 1. Det var en ulig kamp. Was war das für ein Ding? Samsung Galaxy? Men jeg er enig med Sonne. I starten var det irriterende med at undvære flash. Nu savner jeg det ikke mere. God beslutning af Apple. Flash gør siderne tunge og er næsten kun reklamer.

 2. Hvordan pokker kan iPad få 6 stjerner. Ingen Flash og låst som bare pokker.

  Mystisk beslutning at Apple ikke har Flash synes jeg.
  iPad/iPhone har jo ingen problemer med et levere en fantastisk god brugeroplevelse rent grafisk. Så jeg tror der er helt andre grunde til at Apple har blokeret for Flash.

  Hvorfor er iPad/iPhone i det hele taget så låst? Alt skal gennem iTunes, som efte min mening er et rigtig skidt program. Og hvorfor kan man f.eks ikke smide et SD-kort fra sit kamera i iPad’en, så man kan se billederne direkte, eller for den sags skyld smide billeder og musik på den direkte med en USB-forbindelse.

  Jeg har en iPhone, som jeg er utrolig glad for og har længe overvejet en iPad, men jeg synes Apple er alt for protektionistiske omkring tilslutningsmuligheder og programmer, som kun kan hentes fra AppStore.

 3. Hej AH

  Jeg tror også jeg ville give min iPad 6 stjerner:-)

  Prøvede for et par uger Samsung Galaxy Tab en weekend, men det var altså ikke helt så god en oplevelse. Skærmen var gennem sin størrelse (som faktisk er det halve i areal af iPad) begrænset på samme måde som en smartphone er det. Og der manglede lige det sidste i responsivitet i Galaxyen for at den føltes så lækker som iPad.

  Med hensyn til billeder, så bruger jeg camera connection kit, hvormed du kan loade fotos direkte ind på iPad fra SD-kort.

  Du har ret i, at miljøet er lukket. Til gengæld, så er der så mange apps, at man næsten kan få adgang til alt hvad man har behov for.