Tilklipning af simkort virker både for TDC, Telmore, Telenor og Oister

To danske sim-kort hvis størrelse er tilklippet, så størrelsen er micro-sim. at&t er det originale micro-sim-kort

På lignende måde som i går, så har jeg har nu testet tilklipning af sim-kort fra TDC, Telmore, Telenor, Oister (3.dk), således at de alle har fået micro-sim-størrelse. Og det virker med dem allesammen.

NB: Tippet om, at tilpasse sit sim-kort ved at klippe i det er på eget ansvar, og iPadNyt fralægger sig ethvert ansvar for sim-kort der bliver ødelagt.

Skrevet af gæsteskribent Tonny Joost

Update: Se denne nyere artikel, for at se hvordan du klipper et micro-sim-kort til din iPhone og iPad


15 thoughts on “Tilklipning af simkort virker både for TDC, Telmore, Telenor og Oister

 1. Har netop klippet et SIM-kort fra 3 til og sat i min iPad (købt i New York) men får blot beskeden “No SIM”.

  Skal SIM-kortet først “åbnes”, er iPad låst eller…?

  Vildt irriterende, glædede mig lige rigtig meget hele vejen hjem fra butikken.

  Anyone, help…?

 2. Men hvorfor alt denne klippen? Jeg har købt data abonnement hos Telenor (49,-/md. for 1Mbit, 1GB/md.) til min 3G iPad købt i London. Jeg bad blot om af få det med micro-sim – spillede fra day one…

  Jeg bruger primært min iPad hvor der er wi-fi, så 3G er kun som back-up løsning, så 1GB pr. måned burde være rigeligt.

  🙂 Morten

 3. Har lige købt iPhone 4 fra Apple direkte, vidste ikke det krævede mini-sim, og det havde jeg ikke.!
  Jeg gjorde det med mit TDC og det virkede ikke og jeg panikkede. Da jeg ville lave det tilbage med lave klippe klistren kiggede jeg på min søsters, og så hvilket hjørne jeg havde glemt skulle være klippet som på det store, og det virker sku nu.

  ## Morten
  Så slipper man for nyt simkort 😀

 4. Har lige købt et oister samlerabat til min iphone og ipad hvor jeg ender med samlet at give 168 for internet på begge apparater.

  1 mb/s på mobilen med 1gb forbrug før de nedsætter min hastighed (det kører langt hurtigere end de har lovet).

  4 mb/s på ipad’en med 1 gb forbrug før de nedsætter hastigheden.

  Endvidere har jeg fri sms på mobilen samtidig, og da jeg har en firmatelefon jeg ringer gratis fra, er det bare den perfekte løsning til mig, så jeg stadig kan beholde mit private telefonnummer.

  Måtte selv klippe simkortet til, og jeg klippede bare efter den tray der var i ipad’en til microsim, og det fungerer helt perfekt. Har også på fornemmelsen at mit net på ipad’en kører hurtigere end 4 mbit/s.

 5. Hmm jeg var knap så heldig… Har lige fået ny iPhone 4 og tænkte jeg da sagtens lige kunne klippe kortet til. Enten kunne jeg ikke eller også dur CallMe ikke til det (vil ikke undre i øvrigt). Ellers tak for en dejlig side.

 6. Hej.

  Ved godt det her er ved at være en gammel tråd, men synes alligevel mit spørgsmål er relevant her:

  Jeg har lige bestilt en iphone 4 uden abbonement – hvilket jeg helst vil være fri for at skifte. Jeg bruger Telmore og er glad for det.
  Nu er tråden ved at være 1 år gammel. Er der stadig sådan, at man bare kan klippe kortet til selv, og virker det stadig med telmore efter at de selv er begyndt at forhandle micro-sim-kort???
  Mvh. Tobias

 7. Hej Tobias

  Jeg tror ikke simkortene har forandet sig, så du kan sagtens prøve at klippe simkortet til. Ellers, eller hvis det skulle blive ødelagt, så kan du vist nok købe et nyt simkort hos Telmore for 50 kr. Og mon ikke du så kan vælge et micro-sim-kort.

 8. Hej Susie

  Surt med dit sim-kort. Der er vel ikke andet for endcat bestille et nyt.

 9. Det har jeg også tænkt på – altså, at hvis det mislykkes eller ikke vil virke, kan man jo bare bestille et nyt i micro-simkort-form…
  Har dog stadig også et andet spørgsmål.
  Normalt hvis man skifter telefon, kan man kopiere telefonbogen til simkort, og omvendt hvis man skifter simkort, men beholder telefonen.

  Hvis jeg i dette tilfælde skal skifte fra min nuværende telefon til en iphone 4 og samtidig skal have nyt simkort (da det skal være micro) hvad gør man så for at få adressebog, kalender osv. med over?

 10. Hej Tobias

  desværre kender jeg ikke løsningen på dit problem. Tidligere kunne man bruge ZYB til at synkronisere kontakter, men de er vist nok lukket. Og jeg har ikke hørt, at man skulle kunne skrive fra sim-kort til iPhone.