Nu begynder væddeløbet om de første apps til iPad snart

New York Times logo

Fra den 3. april kan iPad købes i USA. Indtil den 27. marts kan udviklere af apps til iPad tilmelde deres apps til godkendelse hos Apple hvis de vil være med fra starten. The New York Times har skrevet en spændende artikel om det spændende væddeløb om at være blandt de første som har en app til iPad i appstore.

Vigtigt at være først
Artiklen påpeger, at det er vigtigt at være blandt de første apps, hvis man skal have succes med sin app. Til gengæld er det svært, at være blandt de første, da man skal udvikle til et apparat man aldrig nogen sinde har haft i hånden. Det er kun Major League Baseball, The Wall Street Journal and The New York Times som har fået udleveret et udviklereksemplar. Og det har de under meget strenge klausuler om bla. kun at afprøve eksemplaret fastspændt i et mørklagt rum. Alle andre udviklere har måttet ty til en simulator.

Hvilke apps kommer på iPad?
Det bliver også spændende hvilke apps der kommer på iPad. Der gættes på, at Amazon og Barnes & Noble vil udgive e-bogs-læsere. Det skønnes også, at de fleste store mediehuse vil forsøge at lave en læser til deres aviser og magasiner. Endelig er der spekulationer omkring hvilke nye spil man kunne forestille sig som apps til iPad. Vil der komme traditionelle brætspil? Vil der kommer wii-lignende spil hvor iPhone kan fungere som konsol?


2 thoughts on “Nu begynder væddeløbet om de første apps til iPad snart

  1. Pingback: Now the race begins on the first apps to IPAD soon | Technorotic

  2. Man kan sige meget om Microsoft og Apple. Personligt er jeg vældig glad for min iPhone, dog uden at være fanatisk. Til gengæld er jeg dybt skuffet over fremvisningen af iPad, som efter min mening er en forvokset iPhone, med masser af mangler og ingen nytænkning what so ever. Det er som nogen har opfundet den dybe terlerken… igen.

    Det er på ingen måde nogen nyhed for alle, men Microsoft siges at være på vej med en anden form for pad – en notepad eller på dansk notesblok i bogstavligeste forstand.

    Indtil de selv kommer med et officielt udspil kan vi dog kun håbe på at dette er en gadget, der er på vej, men med alle de materialer der cirkulerer, så er jeg solgt og helt sikkert med på vognen.