Kommer der tethering til iPad?

Opdateringen af iPads styresystem til version iOS 4.2 kommer som tidligerer omtalt i november. Inden da, så udkommer der udviklerversioner af styresystemet, så app-udviklerne kan tilpasse deres apps til det nye styresystem. Og der er lige nu kommet iOS 4.2 Beta 2.

Denne Beta 2 ser ud til at indeholde noget omkring tethering af iPad.

Spørgsmålet er så, hvad slags tethering der er tale om. Er det, at man vil kunne tilslutte en anden computer til iPads mobile bredbånd? Eller er det, som mange nok ville synes var endnu mere attraktivt, mulighed for at bruge sin iPhones mobile bredbånd? Det synes stadigvæk usikkert, og måske er denne funktionalitet også stærkt afhængig af udbyderen af mobilt bredbånd.


4 thoughts on “Kommer der tethering til iPad?

 1. Det er endnu ikke lykkedes mig at lave tethering fra min iPhone. Er der nogen for hvem det er lykkedes med de sesneste versioner styresystemer.?

  Venlig Hilsen

  Robert

 2. Ja, det virker perfekt med både min kones 3GS og min 4.

  Jeg bruger 3, der har support for tethering.

  mvh

  Michael

 3. Ok tak for svar – jeg har Oister der kører på 3s net – så når man går til ‘netværk’ under ‘generelt’ og vælger ‘indstil internetdeling’ skriver den at man skal kontakte 3 DK for at slå deling til.

  Hvis der er nogen med Oister der ved besked ?

  Med venlig hilsen,

  Robert

 4. Hej Michael er lidt ny her ,, som jeg forstår det kan du lave internet deling fra din iPhone,, er det korrekt?hvordan gør du det uden jailbrake osv.
  Købte selv en iPad og gik ud fra at internetdeling var en selvfølge men blev slemt skuffet.
  Har kun købt med wifi fordi jeg ikke gad betale for ekstra sim kort,osv.
  Hilsen jesper