Køb gavekort til iTunes og App Store online på nettet – få gavekortet som email eller til at printe

Hvis man har glemt at købe gave
Vi kender det nok alle sammen: I sidste øjeblik inden vi skal til en fest, så kommer vi i tanke om, at vi mangler at købe en gave. Hvad gør man så? Køber en blomst på tanken eller hvad? Måske er der en løsning på problemet.

Køb et online iTunes eller App Store gavekort
Løsningen kunne være, at købet et gavekort til iTunes eller App Store, som mange af os der bruger iTunes, iPhones eller iPads kan have glæde af. Med sådan et gavekort kan gavemodtageren så købe musik eller apps efter eget valg.

Men hvordan køber man så et sådant gavekort i sidste øjeblik? Jo du køber simpelt hen et gavekort som du får tilsendt som en email eller som du kan printe ud. På den måde behøver du ikke at gå ud og købe gavekortet fysisk. Hvis du får det gavekortet som email, så kan du blot sende det videre til modtageren med et par pæne ord i mailen. Hvis du vælger at printe det ud, så kan du pakke det ind og give det som fysisk gave.

Hvordan gør man?
Klik på et af linksene her for enten at købe et gavekort som email eller til udprintning. Du betaler med din egen iTunes/App Store-konto som du er logget ind på i iTunes eller App Store. På den måde behøver du ikke en gang at hive dit betalingskort frem.

» Klik her for at købe iTunes/App Store-gavekort som en enten email eller til udprintning

 

Indløsning af gavebeviser
Når modtageren af et Apple-gavekort vil benytte det, så kan kommer man dertil gennem dette link:

Klik her for at indløse gavekort 

Her skal man så indtaste den kode som der er på gavekortet.

Men man kan også finde “Indløs gavekort” i App Store eller i iTunes.

Gavekort kan bruges i både iTunes og App Store
Det er måske lidt forvirrende, men alle gavekort kan både benyttes i iTunes til at købe musik og film og i App Store til at købe apps og i iBooks til at købe bøger.


2 thoughts on “Køb gavekort til iTunes og App Store online på nettet – få gavekortet som email eller til at printe