Keynote fra WWDC (Apples udviklerkonference) den 11. juni 2012


I går aftes ved 19-tiden dansk tid præsenterede Apple ders nyeste ting på den såkaldte keynote på deres udviklerkonference WWDC.

Se videoen fra keynote

Klik her for at se en video med keynote fra WWDC (112 minutter)

Nye Mac’er
En af de helt store begivenheder var præsentationen af den nye MacBook Pro med et retina-display på 2880×1800 pixels. Endvidere blev der præsenteret nye modeller af de øvrige MacBook Pro’er og MacBook Air samt Mac Pro. Endvidere er Safari og en del andre programmer blevet opdateret til Mac.

iOS 6
Med relation til iPad, så blev der præsenteret en ny version af det mobile operativssystem, nemlig iOS 6. Det skulle indeholde 200 forbedringer af iOS 5. Bl.a. kan nævnes følgende der berører iPad:

  • Taleassistenten Siri kommer også til iPad
  • Ny kort-app med Apples eget kortsystem (ikke længere Google maps) som indeholder bl.a. 3D flyover, turn-by-turn-navigation (disse to funktioner fungerer kun på den nye iPad og iPhone  4S).
  • Dybere Facebook.itregration på samme måde som Twitter.
  • Facetime kan bruges på mobilt bredbånd.
  • Mulighed for at dele sin iCloud Photostream.

Desværre vil iOS 6 ikke kunne bruges på den første iPad, nemlig iPad 1.

 


One thought on “Keynote fra WWDC (Apples udviklerkonference) den 11. juni 2012

  1. Fantastisk hype Apple altid er i stand til at generere, hver gang de lancerer noget nyt. Det er selvfølgelige ikke altid helt deres egen fortjeneste, da en stor del af pressen også er hurtige til at tage Apples lanceringer til sig. Men alligevel…det er nu grundlæggende et godt marketingsarbejde de udfører 🙂