iPad er ude i Fona, Elgiganten, Humac, Eplehuset og Expert

Så skete det! Fra i dag kan man købe iPad i Danmark i både Fona, Elgiganten, Humac, Eplehuset, Expert og ComputerCity. Disse butikker er såkaldte autoriserede officielle resellers til Apple, så derfor er det koordineret med Apple, at de fra i dag kan sælge iPads. De butikker som hidtil har solgt iPad i Danmark indtil videre, primært online-butikker, har allesammen parallell-importeret dem.

Priserne er gode og de samme i alle butikker
Hvis du skal have en iPad, så er denne officielle lancering af iPad godt nyt, da du nu kan få den til en rigtig god pris. Det er en pris som minder meget om den man kan købe iPad til i Tyskland. Priserne er de samme i alle af de nævnte butikker og er:

iPad 16GB Wi-Fi: 3.799,-
iPad 32GB Wi-Fi: 4.499,-
iPad 64GB Wi-Fi: 5.199,-
iPad 16GB Wi-Fi + 3G: 4.599,-
iPad 32GB Wi-Fi + 3G: 5.299,-
ipad 64GB Wi-Fi + 3G: 5.999,-

Her betyder tallet med GB hukommelsen lige som en harddisk og 3G betyder, at du kan sætte en sim-kort i og benytte den med mobilt bredbånd (se en prissammenligning af mobiltbredbånd til ipad 3G her)

iPad i Fona

iPad i Humac

iPad i Eplehuset

iPad i Elgiganten

iPad i Expert

iPad i ComputerCity


6 thoughts on “iPad er ude i Fona, Elgiganten, Humac, Eplehuset og Expert

 1. Hej C

  Men skal man ikke købe den gennem sit arbejde for at kunne købe hos Atea? Som jeg kender Atea, så tager de det meste af skattegevindsten når de sælger produkter til måske 10% under normalprisen. På den måde så er deres priser reelt dobbelt så høje som normalt, men skat betaler så overprisen.

 2. Hej Admin

  Det er korrekt at Atea ikke sælger til privat personer, men sælger til firmaer.

  Det er også Atea der har f.eks. håndere medarbejder koncepter, hvor ansatte netop kan lease udstyr via bruttolønnen af deres arbejdsplads (Dette bliver så solgt/håndteret af Atea).

  Men det betyder stadig at et hvilket som helst firma kan købe udstyr via Atea (heribland Ipad) til deres egne ansatte, eller til virksomheden.

  Prisen ved jeg nu ikke om er god eller dårlig

 3. Hej

  Det er rigtigt, at der er penge at spare ved at købe den ældre model. Dog går man glip af skærmen med fire gange så høj opløsning, som den nye iPad har. Når man først har prøvet den, så vil man nødig undvære den igen.