Dropper Apple iOS 4.2 og lancerer iOS 4.2.1?

Det er lige blevet kendt, at der nu er kommet en såkaldt Gold Master-version af iOS 4.2.1. Gold Master betyder den sidste beta-version af Apples styresystem, som der ikke længere skulle blive ændret på.

Springes iOS 4.2 over?
Betyder det så, at iOS 4.2, som der blev lanceret Gold Mater til først den 1/11 og siden i fredags den 12/11, helt vil blive sprunget over? Og vil iOS 4.2.1 indeholde noget nyt, som der ikke var i iOS 4.2? Folk downloader lige nu for udblæsning og undersøger hvad den nye Gold Mater indeholder.

Hvornår lanceres det nye iOS så?
Det som de fleste af os nok venter allermest på er, hvornår vi kan få lov til at downloade det nye styresystem, så vi endelig kan få multitasking, mappe-struktur, dansk sprog og en masse andet. De der har forstand på det, plejer at sige, at der går 1-2 uger efter release af en Gold Master, og Apple har jo til pressemødet i september lovet at det nye styresystem ville komme i november. Dette kunne tyde på en så sen lancering af styresystemet i november som muligt.

Copyright iPadNyt.dk


5 thoughts on “Dropper Apple iOS 4.2 og lancerer iOS 4.2.1?

  1. Den nye 4.2.1 kører godt på mine iPhone og iPad. Kan ikke rigtig se forskæl mellem den sidste opdatering til 4.2 og nuværende 4.2.1. Der skal dog siges, at selve installation forløbet helt syncron med i Tunes ( Dette var ikke tilfælde i 4.2 ). På iPhone kører det hele mere glidende.

  2. Airprint er implementeret i den nye opdatering. Men fungerer kun med 5-6 printerer fra HP. Printere skal også understøtte airprint.

  3. Tommy, Documents 2 free er et gratis texbehandling med mere.
    bare søg på Documents 2 free i iTunes

  4. Den nye 4.2.1 fungerer efter hensigt, dog Mute knappen hold op med at fungere. Endelig er det ret ubrugelig mulighed man stiller til rådighed, måske mest brugelig i en iPad med sim kort i, men ikke til en med kun wifi! I iPhone muter den kun oprigninger, ret uheldigt. Burde være mute af alt. Man kan nok forvente en ny GD med rettelser af mute knappen på iPad.
    Kan Apple når det inden månedens udløb?