Dagens mediehistorie om Ipad: Dens nye sim-kort-format

I dag har den helt store danske iPad-historie i medierne været Politikens artikel Apple lænker kunder med den nye iPad.

Denne historie har været bragt i radioavisen (“Apple stavnsbinder iPad-kunder”), DR-update og politiken har selv skrevet en opfølger på den: Sådan malker Apple sine kernekunder. Forbrugerstyrelsen og telebranchens egen brancheorganisation er fortørnet.

Politikens overskrift om iPad'ens nye sim-kortJeg har tidligere skrevet om dette såkaldte micro-sim-kort-format til iPad og jeg kan altså ikke blive så forarget over det nye sim-kort-format. I den forrige artikel linkede jeg til et website der forklarer, hvordan man selv kan klippe et normalt sim-kort til så det har den  nye størrelse. Endvidere må teleselskaberne bare skaffe sig det rigtige sim-kort-format hvis de vil have andel i iPad-brugernes brug af Mobilt Bredbånd. og det tror jeg nok at de vil gøre.


5 thoughts on “Dagens mediehistorie om Ipad: Dens nye sim-kort-format

 1. Hej

  kan heller ikke se hvad problemet er? og det enda selvom mit Teleselskab måske ikke får “mini-SIM-kort”.

  Der er da ikke nogen der såvidt jeg ved der råber op om at SONY har valgt deres eget format til memory-card, selvom stort set alle de andre bruger SD-kort. Her er man da også “bundet”.

  Så come on, giv de stakkels mennesker en tude-kiks og et stort håndklæde til at tørre ansigtet i…

  Min mening og jeg skal også have en Ipad sooner or later….

 2. Pingback: Dagens mediehistorie om Ipad: Dens nye sim-kort-format | TIPS OM NETTET

 3. Da jeg købte min ipad i USA sagde de at den ville blive låst til AT&T i USA, så der bliver nok holdt i hånden med et teleselskab her også.
  Iøvrigt kører den udemærket, man kan downloade applikationer til den via dansk itunes og uploade til ipad, ikke direkte. Og applikationerne er rundt regnet dobbelt så dyre som til iphone/ipod touch.
  Iøvrigt sagde de i butikken at strømforsyningen ikke duede til 230V, det passer ikke, den er spec’et til det der kaldes universal mains, 100-240V.

 4. tilføjelse:
  Den med 3G ville blive låst til AT&T, selvfølgelig ikke den til WiFi

 5. Hej Eskil

  Godt at høre fra en bruger der er så heldig at have en rigtig iPad i hånden.

  Også godt at høre, at der ikke er problemer med den danske iTunes og strømforsyningen.