Beolit 12 – B&O PLAY’s Airplay-gadget til iPad, iPhone

B&O's transportable musikafspiller Beolit 12 til at afspille musik fra iPad og iPhone

I aften eller i morgen lancerer B&O deres nye gadget til CES-messen i Las Vegas. Der er tale om en bærbar musikafspiller ved navnet Beolit 12, som ved hjælp af Apples Airplay-system kan afspille musik fra iPad, iPhone, iPod touch, Mac og PC. Produktet bliver promoveret af B&O’s nye brand B&O PLAY.

Beolit 12 er designet af Cecilie Manz, er lavet af aluminium med gummitop og med en læderstrop og indeholder to små og en stor højtaler. Afspilleren vejer 2,8 kg og kan på sit batteri spille 4 timer gennem airplay og 8 timer hvis forbundet med kabel til sin musikkilde.

I Danmark vil Beolit 12 være i butikkerne fra slutningen af januar og komme til at have en pris på 5.495,- kr.

Tilsyneladende blev informationer om Beolit 12 lækket, da de amerikanske myndigheder skulle godkende produktet i efteråret.

Jeg synes det er spændende at B&O lancerer en afspiller med Airplay. Jeg synes klart der er en mangel på udvalg Airplay-højtalere. Den danske virksomhed Libratone ser ud til næsten at have monopol på Airplay-højtalere til iPad og iPhone. Og de har faktisk et prisleje ligesom Beolit 12. Så måske har B&O fundet den niche som kan give dem et tiltrængt opsving. Tro du Beolit 12 vil blive en succes for det skantende B&O?

Du kan læse mere om Beolit 12 her:

B&O’s eget site Beoplay.com

Beolit 12 - perforeret højtalermateriale


Comments are closed.