Vind den nye iPhone 5 – konkurrence

Mange af os kunne meget godt tænke os den nye iPhone 5. Men sådan en iPhone er desværre ikke helt billig, så derfor ville det være rigtig fedt hvis vi i en konkurrence kunne vinde den nye Iphone 5.

Vind iPhone 5 her

Og det kan du lige her på siden. Tryk på banneret her her til højre, og vind en iPhone. Du skal bare udfylde felterne og svare på spørgsmålene for at få chancen for at vinde den nye iPhone. Måske skulle du prøve at være med i konkurrencen?

 

3 thoughts on “Vind den nye iPhone 5 – konkurrence

  1. Jeg har en iPhone 4, og mit største ønske er at eje 5’eren. Min iPhone er mit kæreste eje, havde aldrig troet jeg øvelse kunne blive så glad for en mobil, men det er meget mere end det!!!! Håber og krydser fingre !!!

  2. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en iPhone men den er ret dyr. Mange af mine veninder har den men jeg har bare en gammel telefon der kun kan ringe og sende sms’er

  3. jeg vil vildt gerne vinde den jeg har bare en iphone 4 som er ret kedeligt den er gået i stykker mange gange og nu er den og brandt af fordi min store bror lå den ind i en mikro ovn og så tændte han den

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *