Mest downloadede fra iTunes og App-Store: musik, film, bøger og podcasts

Tidligere har jeg oprettet sitet med mest downloadede apps til iPad, iPhone og Mac – AppWorld.dk. Men på det seneste er det i Danmark også blevet muligt, at hente film og bøger gennem iTunes. Derfor tænkte jeg, at jeg hellere måtte lave et site med top-300-lister over den mest downloadede ting fra iTunes og App Store i det hele taget:

Se Topdownloads.dk – mest downloadede musik, film, bøger, podcast og apps i iTunes og App Store

Hvordan fungerer Topdownloads.dk?

  1. Du kan benytte TopDownloads.dk både med din ipad, iPhone, Mac eller PC.
  2. Du finder først den sektion som du er interesseret i. De kan f.eks. være toplister af apps til  ipad. iPhone eller Mac, det kan være toplister med mest downloadede musik fra iTunes, det kan også være toplister over de mest downloadede film fra iTunes, det kan være toplister med mest downloadede bøger i iBooks eller toplister med de mest downloadede podcasts fra iTunes.
  3. Når du har fundet den topliste du er interesseret i, så er det bare at browse dernedad. Det er en top-300 af de mest downloadede ting i Danmark du kan se på en gang for alle kategorier. Top-300-listerne er altid helt aktuelle, da de trækkes direkte fra iTunes.
  4. Har du fundet noget interessant, så trykker du blot på ikonet eller linket, og du vil komme direkte over i iTunes eller App Store.
  5. I iTunes eller Apps Store vil du kunne læse mere om app’en, musikstykket eller hvad det er, og kunne downloade den direkte til din iPad, iPhone, Mac eller PC.

God fornøjelse med sitet.


Comments are closed.