iPad-Forum

27 thoughts on “iPad-Forum

 1. Hej…..

  Jeg har oplevet at når der sendes links til mig gennem facebook (beskeder),
  kan disse ikke ses på min iPad – jeg kan se dem på min Mac .. !
  Nogen forslag…?
  Michael

 2. Jeg bruger programmet numbers i min ipad. De kolonner jeg har låst og det data med jeg har lavet i excel det ser ikke ud til jeg får det med over når jeg åbner det på min ipad i numbers.
  Ved du hvordan man kan få det med over så det kan bruges på min ipad ??

  Ønsker gerne hjælp så jeg kan bruge det på min ipad.
  Ændre det gerne til anden format pdf, doc. eller andet.
  Hvis du har et bud på hvordan dette kan gøres høre jeg gerne.
  Hvis du skulle have nogle sprøgsmål så skriv endeligt.

  Hilsen
  Jan

 3. Hej
  Jeg har fået mig en iPadq2 som jeg er glad for. Men der var en app til at se diverse video’er på YouTube, app’en så ud som et gammelt tv.
  Så kom der en opdatering til iPad’en og så er den der ikke mere, tilgengæld fik jeg et verdens-ur som jeg godt kan undvære.
  Hvor finder jeg det “gamle tc” til YouTube ?

  Ps. Har prøvet andre, med de er ikke gode.

  På forhånd tak – Uffe

 4. Hejsa til jer alle.

  Da jeg ikke er så teknisk anlagt, vil jeg hører om der er nogen der kan fortælle mig hvor jeg finder et program hvor jeg kan skrive i. Jeg mangler et skrive program som er på Dansk og som man kender fra en alm. Pc. Jeg syndes jeg har søgt på alt, og har også købt nogen programmer, men jeg syndes de er dumme at bruge.
  Jeg hører gerne hvis nogen ved hvor jeg kan finde et!!!

  Knus Stinne.
  På forhånd tak for hjælpen….

 5. Hej
  Er kommet til at synkronisere min søns iPad som var det min, hvordan får jeg den stillet tilbage

 6. Hej!
  Vi har lige fået en ipad mini i familien og min mor har sat hendes mail og password til mailen på. Og da hun har sat dette password til hendes mail på – popper den op når man skal låse den op fra starten af? (altså ipadden)
  Nogen der kan hjælpe? For når vi går ind i generelt og slår password fra så kommer den igen alligevel??

 7. Hey!
  Nogen der kan hjælpe?: Min iPad er frosset fast med teksten “iCloud-sikkerhedskopiering. Denne iPad er ikke blevet sikkerhedskopieret i 2 uger. Sikkerhedskopiering sker, når iPad er tilsluttet, låst og har forbindelse til Wi-fi”.

  Problemet er, at jeg ikke kan få denne melding væk ved at trykke på “ok”. Den bliver bare ved med at stå der! Derfor kan jeg ikke vælge at få forbindelse til Wi-fi, som man jo skal for at sikkerhedskopiere via iCloud. Jeg kan ikke gøre noget som helst – ikke engang slukke for den. Har prøvet at sætte den til computeren for at sikkerhedskopiere den vej og også opdateret den, men teksten står der jo stadig!!! Arrrgh!
  Hvis jeg gendanner den, mister jeg så alle dokumenterne og noterne på den?

  På forhånd tak 🙂
  Mvh Natasja

 8. Før opgradering til v.6 var det misligt med flere login ikoner på facebook, kan man det på V6?

 9. Har købt film i iTunes. Efter 2 timers download stod der HENTET i grå farve. Derefter var der ingen reaktion, og ingen mulighed for at komme videre. Fakturaen kom med en tilsyneladende mulighed for kommentarer. Men den store hjemmeside kommer og det vildeste er at jeg kan betale kr.250 for en kontakt. Det er en første generations iPad på 32GB. Har du prøvet systemet????

 10. Hej min ipad er begyndt at sige “tik” som om der er en lille kortslutning eller noget når tastaturet bliver brugt. Det er ikke altid så jeg tænker det måske er en løs forbindelse eller noget?

 11. Hej, jeg har en ipad 1, ganske vist første generation, men nu er programmerne begynde at lukke ned under brug.
  Skal jeg bare acceptere at denne knap 3 år gamle device er forældet, eller er der en diagnose der kan helbredes?

  Mange hils

  Klaus

 12. Hejsa,

  Min kæreste har netop købt iPad 4 og vil gerne have den installeret via sin MacBook med ver. 10.5.8. men den meddeler at den ikke kan installere den nyeste iTunes version grundet et gammelt styresystem.

  Hvad gør vi nu?

  Mvh,

  Philip

 13. Klaus: Prøv at opdatere styresystemet.

  Philip: Jeg mener ikke du beøver nogen computer til hverken registrering eller opdatering af styresystem. Du skal blot have adgang til wi-fi.

 14. Hej
  Kan nogen forklare mig hvordan man opretter en gruppe i ‘Kontakter’

  På forhånd tak – Uffe

 15. hej jeh har en ipad 2 der ville opdatere, jeg sagde ja, men nu vil den kobles på itunes, som kun giver mig muligheden for at gendanne så jeg mister alle mine data og medier. hvad gør jeg for at undgå gendannelsen (fabriksindstillinger)?
  Kenneth

 16. ipad havde adgang men viser et stik der kobles til itunes ,og den er ligesom låst fast der

 17. Hej,
  Jeg købte forleden en iPad, men den er nu gået helt i stå.
  Skærmen er tændt, men den er samtidig frosset, så jeg kan ikke rigtig bruge iPaden til noget.
  Jeg spildte næsten en halv kop kamille-te udover den, og skyndte mig så at ‘google’ problemet. Jeg læste her http://iphoneprodukt.dk/ipad-beskyttelse/ hvordan jeg skulle fjerne væsken, men det hjalp ikke. iPaden er stadig død….

  Så nu kommer mit spørgsmål:
  – Er det virkelig nødvendigt at betale så mange penge som en iPad reperation koster, eller kan jeg nøjes med at udskifte batteriet selv manuelt???

 18. Min ipad er pludselig stoppet med at sende pushbeskeder ved spil og facebook. Jeg har slået alle funktioner til

 19. selvom jeg instillede min ipad efter alle instrukser vil den ikke huske min div. koder til de forskellige webside som jeg nu bruger.
  er der hjælp at hente her.
  med venlig hilsen
  Jørgen Buser

 20. hej jeg har en ipad, men da jeg så skulle installere et program på den kom spørgsmålet, programmet vil have adgang til dine fotos,( ja eller afvis,) jeg afviste men så virker programmet ikke, nu har jeg slettet programmet, og lagt det ind igen men, spørgsmålet kommer ikke igen, og den downloader nu programmet fra den ikon med skyen på.
  Nogle gode ideer til, hvordan jeg får ipaden til at tro, at det er første gang programmet bliver inst, så jeg kan vælge igen.

 21. Hej…

  Jeg fatter ikke et hak af hvorfor airplay fra ipad air til apple tv stopper hver gang jeg f.eks. får en messengerbesked på facebook på ipad’en… Jeg kan altid slå det til med det samme igen og trykke play i mediaafspilleren igen… Er der nogen rimelig forklaring på dette? Eller endnu bedre – en løsning?

  På forhånd tak… 🙂

 22. Att: Admin
  Tak for hjælpen. Så jeg gik igang med at finde valgmuligheden til “private” på min IPad . Apple support kunne jo ikke gide mig men helt tilfældig kunne jeg se på en linie over tabulatoren at da er en valgmulighed “private” hvis man aktiverer den så bliver søgefeltet hvid, trykker man igen bliver det sort.
  Sådan har det ikke været før den store opdatering fra nogle måneder siden.
  Nu er det perfekt ih hvor rart at man ikke hver gang skal tippe koder .
  Tak for hjælpen !
  Mvh
  Jørgen Buser

 23. Hej med jer
  Jeg har et lille(stort) problem omkring 3G på min iPad. Jeg sad for en uges tid siden ude, hvor mit WIFI ikke kan nå, og hvor iPad’en så går over på 3G via sim-kortet. Mens jeg surfede på nettet, forsvandt 3G pludselig (det er et område med rigtig god dækning) – øverst på skærmen til venstre “søger” iPad’en efter signal, og bliver ved med dette.
  Jeg har prøvet at slukke helt og genstarte på flere måder – talt med Telmore – så jeg bestilt et nyt sim-kort, som jeg har prøvet i dag – MEN iPad’en skriver stadig “søger…” i øverste venstre hjørne.
  Har nogen prøvet det før og hvad var løsningen?

 24. Stinne, 8. oktober 2012 kl. 17:30 skriver:

  Du kan hente Word og Excel ganske gratis fra App Store

 25. Hvorfor kan jeg ikke sende mails fra andre konti end @gmail.com?
  Jeg kan godt modtage mails, men ikke sende. Opsætningen er kontrolleret og alt er som det skal værre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *