Forskellen på iPad 3G og iPad Wi-fi

Der er tre kendte forskelle på de to modeller af iPad:

 • iPad 3G kan gå på det mobile internet ved hjælp af et simkort (Anden størrelse sim-kort?), iPad Wi-fi kan kun på trådløst netværk.
 • Prisen: I USA skulle en Ipad Wi-fi med 16 GB koste 499 $ mens en tilsvarende med 3G skulle koste 629 $. Alså en forskel på 130 $ for at få 3G. Dertil skal man nok have fat i et simkort og en aftale på Mobilt Bredbånd med et teleselskab.

 • iPad’en med 3G har et mørkt stykke plastik foroven som giver mobilsignalet mulighed for at trænge igennem aluminiumskassen.

Forskellen på iPad'ens hus for 3G og Wi-fi-modellen Hvis du skal have et abonnement på mobilt bredbånd til din iPad 3G, så kan du se en sammenligning af forskellige udbyderes priser her: Mobilt bredbånd til iPad 3G – sammenligning af priser


5 thoughts on “Forskellen på iPad 3G og iPad Wi-fi

 1. Hej Navntoft

  Nej desværre ikke. Man skal “jailbreake”, altså hacke, sin iphone for at installere app’en mifi som kan få din iPhone til at virke som et wi-fi-hotspot. Ellers ikke.

 2. Hejsa. Jeg har et virkeligt nybegynder spoergsmaal som jeg haaber du vil vaere behjaelpelig med at svare paa:
  Hvis man gerne vil kunne gaa paa nettet via sin iPad, i stedet for at koebe en iPad 3G og et abonnement som giver adgang til 3G nettet, kan man saa ikke blot koebe en alm. iPad og mobilt bredbaand som man goer paa en baerbar?

  Mvh Gert