Bropas til Øresundsbroen – spar 50%

Det sparer du
Med et bropas kan du spare mindst halvdelen af det beløb, som det koster at krydse Øresundsbroen med bil. Altså over 50%.

Den normale pris for at køre over Øresundsbroen er 310 kr. pr. tur. Med bropas koster det kun 149 kr.

Hvad koster Bropasset?
Et bropas koster kun 260 kr. og gælder for et helt år. Så du skal faktisk bare køre en gang frem og tilbage på Øresundsbroen før besparelsen (322 kr.) overstiger prisen på Propasset (260 kr.)

Hvordan får man fat i et Bropas?

Du klikker bare på knappen i banneret her nedenunder, og bestiller bropasset. Så får du tilsendt både en brobizz og et kort.

Smuttursrabat
Som noget helt nyt, så kan man nu få den såkaldte smutturs rabat. Det betyder, at det for dig som bilist koster 100 kr. at krydse Øresundsbroen. Betingelserne for smut tur rabatten er: Du skal køre retur inden for 6 timer efter din udrejse. Rabatten gælder mellem 1. oktober og 31. december på alle hverdage efter kl. 17 og i hele weekenden. Klik på banneret til højre for at se mere.

Dette tilbud ser ud til at have afløst den tidligere weekendrabat.

Rabatter med bropas
Ud over rabatten på at køre over Øresundsbroen, så giver bropasset rabatter en del forskellige steder på den anden side af Øresundsbroen. Det hedder Club Øresundsbon. Der er typisk rabat på restauranter, hoteller, Wellness-ophold, museer og lignende. For at se en liste over alle rabatter, tryk på banneret til højre og vælg menupunktet”Club Øresundsbron”.

Gratis Bropas
Hvis du er medlem af FDM eller IKEA-family-klub, så har du mulighed for at få det første års bropas gratis.