Gratis bropas / brobizz til øresundsbroen – se kampagnekode og rabatkode

Du kan få gratis bropas
Det kan nogen gange lade sig gøre at få et gratis Bropas til Øresundsbroen det første år. Normalt koster et bropas 260 kr.

Med kamapagnekode er det gratis
For at få et gratis Bropas med tilhørende brobizz, så skal man så vidt jeg ved, enten være medlem af FDM eller medlem af Ikeas family-klub. Du skal blot bruge den rigtige kampagnekode eller rabatkode. For Ikea skal du f.eks. bruge rabatkoden “IKEA” og for FDM koden “FDM”.

Sådan får du bropasset gratis
Hvis du vil have et sådant gratis bropas, så skal du blot klikke på banneret her til højre og så klikke på knappen “Bestil Bropas”. Her skal du så udfylde med dine kontaktoplysninger og udfylde kampagnekoden med enten “IKEA” hvis du er medlem af deres family-klub eller “FDM” hvis du er medlem af FDM. Derefter skal du så indtaste dit kreditkortnummer for at selskabet automatisk kan trække beløbet for overfarten eller fornyelse af bropasset efter et år.

Hvad kan man bruge et bropas til
Med et bropas koster det under halvdelen af normalprisen for at køre over Øresundsbroen. Normalprisen er 310 kr. Med bropas koster det 149 kr. Med smuttursrabat endda kun 100 kr.

Forbehold
Jeg tager forbehold for, at tilbuddet om et gratis Bropas er ophørt. Så du må selv lige holde øje med, at det er også er gratis.