Apple-event 22/10: iPad 5, iPad Mini-retina og iWatch?

apple-event-oktober-2013-ipad
Apple har indkaldt til event på tirsdag den 22. oktober under navnet “We still have a lot to cover.” Mere ved vi ikke fra officiel side.

Så alt hvad der der siges, om hvad vi får at se på tirsdag er rygter. Rygter omkring Apple har ofte vist sig ikke at holde stik, da Apple er meget hemmelighedsfuld omkring deres kommende produkter og præsentationer. Og det er også derfor, at disse events er så spændende.

Lad og nævne hvad der spekuleres i, at vi får at se på tirsdag:

  • En ny version af iPad, nemlig iPad 5. Den seneste fornyelse kom med iPad 4 sidste efterår, som var en mindre fornyelse. Processoren blev i iPad 4 fornyet og der kom de nye lightning stik. Hvad en iPad 5 kommer til at netyde af fornyelser er uvist. Men der gættes på følgende: samme processor som i iPhone 5s, nyt design som ligner iPad Mini og måske Touch ID som i iPhone 5s.
  • En iPad Mini med retina skærm.
  • Det nye styresystem OS X Mavericks til Mac.
  • Den nye lille tøndeformede Mac Pro.
  • Og så en mere evt. ting: Smartphonesupplementet iWatch, som skulle være Apple pendant til Samsungs Galaxy Gear, Sonys Smartwatch 2 og Googles Gem fra de seneste rygter. Konkurrenternes produkter har ikke rigtig slået an, så hvis Apple ville lancere en iWatch, så kunne det være, at produktkategorien slå igennem , mener nogle.
  • Og endnu en evt. ting: Et tv-apparat der ville kunne revolutionere hele tv-branchen med et brugervenligt smart-tv der måske kunne køre på iOS.
  • Hvad tror du vi får at se?

Hvis eventen finder sted som præsentationen af iPhone 5s, så vil den kunne følges på store tech-netmedier fra kl. 19 dansk tid på tirsdag.


One thought on “Apple-event 22/10: iPad 5, iPad Mini-retina og iWatch?