3 iPad-spil til din kat

Jeg har tidligere skrevet om, at katte elsker iPad. Nu har et kattemadsfirma så taget konsekvensen af kattenes begejstring, og lavet 3 spil til katten det har alt.

Spillene til din kat er webapps der fungerer ved, at din kat besøger websitet gamesforcats.com og vælger om den vil spille Katte fiskerei, Smagfulde skattejagt eller Party-mix-up.

Jeg ved ikke om katte kan ridse en iPad-skærm, men jeg ville nok bruge en form for beskyttelsesfolie hvis jeg havde en kat der ville spille på min iPad. Og om spillet skader din iPad er i øvrigt også fuldstændig på eget ansvar.


One thought on “3 iPad-spil til din kat

  1. Hej,
    Vi har nogle helt nye tryk, lyt og lær apps til børn. En slags billedbog på app, hvor børn kan trykke på skærmen og høre vilde dyr, bondegårdsdyr, udrykningskøretøjer og gravemaskiner. Du kan se mere om dem her på youtube: http://www.youtube.com/watch?v=GNH8FOS0z1k

    Men jeg ville også gerne sende dig en promocode, så du evt. kan skrive om appsene her på sitet, hvis du har lyst. Jeg kan bare ikke lige finde en mailadresse at skrive til?

    Hilsner
    Heidi