Køb iPad i Tyskland

Opdatering: Se indlægget Om at købe en billig iPad i Danmark

Som vi tidligere har skrevet, så kan iPad købes i Tyskland fra den 28. maj. Og der er også lige kommet priser for køb af Ipad i Tyskland.

Hvad er så mere oplagt, end at tage til Tyskland og købe vidunderet?

 • iPad kan købes fra 28. maj i Tyskland
 • Man kan selv tage ned hente iPad
 • Priserne bliver nok ikke højere end i Danmark

Hvor i Tyskland kal man købe iPad?
Som jeg kan se det, så er der tre Apple Stores i Tyskland, nemlig Hamborg, Frankfurt og München. Det meste oplagte ser ud til at tage til Hamborg for at købe den.

Beskrivelse af Apple Store Hamburg

Er der nogen som ved, om man vil kunne købe iPad andre steder end i de officielle Apple Store i Tyskland? Er der nogen der overvejer at tage til Tyskland for at købe en iPad?


48 thoughts on “Køb iPad i Tyskland

 1. Hej

  Man vil formentlig kunne købe den i online butikken http://www.arktis.de/iPad, der unden problemer leverer til Danmark.
  Sitet har desuden en temmelig stor tilbehørs-katalog til iPad, som tilbyder meget mere end den officielle Apple store.

 2. Michael har du handlet der før?
  Jeg er selv ved at dø for at få en iPad og det at skulle vente så længe før den kommer til danmark syntes som en evighed 😛

 3. Hej RobseRob

  Jep – jeg har handlet der uden problemer såsom køb af diverse tilbehør til min iPod Touch m.m.

 4. Ville man ikke kunne bestille over apple.de?
  På samme måde som man har kunne over apple.com vha. gavekort etc.

  – Jesper

 5. Nå det kan da være når vi i sommerferien kører sydpå skulle handle lidt ind på vejen hjem 🙂 Gad rigtig godt have en og synes efterhånden at det trækker så langt ud at jeg ikke vil vente på det.

 6. Hej

  Har lige “testet” Apple.de, og her er situationen den samme som i USA, at du skal have en lokal adresse, her Tyskland, for at kunne få leverancer.

 7. skod.

  har først at bestille en ipad med mit danske firma til levering i tyskland. Den gik ikke, ved ikke om jeg gider at have en før jeg kan trække den fra i firmaet siden det er der hvor jeg kommer til at bruge den i :-/

 8. Hej alle 🙂

  Nu har jeg fulgt med herinde på denne side lige fra starten og kan ikke helt bestemme mig hvordan jeg lige skal få fat i ipad’en. Er der nogen som har nogle råd, for synes det er en smule langt at skulle køre til Hamburg? Har godt set at man måske kan bestille den på nogle af de hjemmesider som i har anbefalet her. Er der nogen der ved om man kan købe den lige over grænsen eventuelt?

 9. Mads> Jeg har også øjne og øre åbne for at finde ud af hvad der kan være den bedste måde. Nu vi ikke kan få lov til at købe den her i Danmark…

  Jeg har sendt en mail til arktis.de for at høre om de får iPad’en som pre-order, siden de jo sender udenfor Tyskland. Tiden må vise sig om de svarer, om det kan lade sig gøre, og om prisen passer.

 10. Jeg har tænkt mig at tage til Hamborg, og hente min :)..
  vi snakker 2,5 til 3 timer i bil hver vej, det vil jeg gerne kører..

 11. har i set at en ipad 32 gb G3 er 100 € dyre i Tyskland ind i England !

 12. jeg tænker bare en ting, mit tysk er ikke det bedste, kan den skiftes til engelsk og eventuelt dansk(nu eller i fremtiden)?

 13. Jeg mener at iPads er internationale modeller hvor man kan vælge sprog. Så jeg vil ikke være betænkelig ved at købe en tysk. I forhold til en amerikansk, så er der endda den fordel, at stikket passer.

 14. Er der stadig ingen der hvor, hvornår og hvordan det er muligt at købe en iPad indenfor EU?

 15. Det ser desværre ud til, at også afhentning/bestilling muligheder af iPad i Tyskland og andre europæiske lande bliver forsinket.
  Den oprindelige leveringsdato til forudbestilte iPads er nu blevet flyttet fra 28 maj til 7 juni, hvilket kunne tyde på, at der allerede er ved at være udsolgt af iPads i Europa.
  Se her:
  http://store.apple.com/de/browse/home/shop_ipad/family/ipad?mco=MTcyMTgwNjM
  Datoen er dog ikke blevet ændret alle steder på Apple sitet.
  Mere herom her:
  http://nexus404.com/Blog/2010/05/12/apple%E2%80%99s-ipad-3g-ipad-wi-fi-sold-out-in-international-markets-international-ipad-pre-orders-now-shipping-on-june-7-instead-of-may-28/

 16. Hey vil lige høre jeres vurdering – Kan det lade sig gøre at bestille en iPad i Tyskland til den 7.? Kan den sendes til Kbh?

  Jeg har nogle venner i USA. Hvis de køber den til mig og sender den til DK hvor meget vil det koste mig incl. told, moms, skat, fragt?

  Nogen mulighed for at den smutter igennem uden told hvis man skriver Happy birthday? 😀

 17. Jeg kan se det bliver 3693 kr. inkl. moms så det kan vel ikke rigtigt betale sig…

 18. men er det ikke stadig muligt at hente en ipad i Hamborg her d. 28 ??

  nogen der ved det ? 🙂

 19. Rharbo: Det vil jeg tro. Dog afhænger det vel af, om der bliver udsolgt.

 20. Jeg har en kammerat i dusseldorf, han gik bare ind i en pcmag butik (en lille kæde), de fik 25 ipads og han fik sig en ipad 3g 32GB uden at stå i kø…tror ikke det er det store problem at få en når man er dernede…

 21. Hvis man ønsker at bestille iPad online i Tyskland kan det blandt andet gøres her:

  http://www.3gstore.de/ipad/

  Søg eventuelt på den tyske ciao prismaskine eksempelvis som her http://www.ciao.de/sr/q-apple+ipad+64+gb, så er der flere muligheder.

  Den tilsyndeladende billigeste online leverandør Notebooksbilliger leverer umiddelbart ikke til Danmark http://www.notebooksbilliger.de/advanced_search_result.php?x=54&y=10&keywords=ipad&quick=1

  Men man kunne jo prøve at ringe til dem.

 22. Nogen der så ved om det ville være muligt at købe en iPad dernede med 3g, uden at tegne et abonnement?

 23. “Hvis man ønsker at bestille iPad online i Tyskland kan det blandt andet gøres her:

  http://www.3gstore.de/ipad/

  Og til 999 euro for en 32GB 3G (= 300 euro mere end ‘officielle pris’) er den vist også betalt!!!

  Jeg satser på at kunne finde en i London når jeg tager derover på torsdag…

  🙂 Morten

 24. Hej alle
  er der nogen der ved om der stadig er Ipad i apple store i Hamburg – overvejer en lille kører tur i weekenden….??
  /Rene

 25. Jeg vil også gerne hører hvordan status er i tyskland? og om de har 64gb 3g, modelen hjemme eller om man kan se det nogle steder føler nemlig det ville være pænt meget spild af min tid og penge at tage derned for intet. nogle kloge der ved noget? please help.

 26. Er der slet ingen der har været i hamburg eller i kontakt med applestore hamburg her på det sidste?

 27. Hej Thomas…
  jeg har haft en Tysk kyndig kollega til at ringe derned – og der er totalt udsolgt, og de kan intet sige om hvornår der kommer en ny sending. Jeg forsøger at kontakte dem løbende i slutningen af de næste uger – og skal nok skrive når jeg hører noget.
  Go aften..
  mvh.
  René

 28. Tak for info René
  Ærgeligt der er udsolgt. Jeg havde også tænkt på at køre derned næste weekend…
  Håber du har godt nyt snart!

 29. Hej Alle

  Så har jeg været i Hamburg og forsyne mig… med to lækre Ipad 64gb til kæresten og jeg selv…

  De har mange derned dog ikke 3g modellerne…

  Go jagt…

  /René

 30. @Rene
  Hvorhenne i Hamburg købte du og til hvilken pris stod de til?
  /Jesper

 31. Hej

  Jeg overvejer også at tage til Hamburg i starten af juli efter en ipad, jeg har hørt at de skulle få en ny forsendelse den 24 juni sammen med den nye Iphone. Er der andre der også har hørt dette?

  Men er der stadig Ipads i Hamburg uden 3g?

 32. Hej,

  Jeg har selv overvejet at køre til Hamburg – men er der en bagside ved at købe en tysk udgave? Jeg går ud fra at “Engelsk” er understøttet og dermed ok – men vel ikke dansk endnu?

 33. Jeg ville ikke tro der skulle være nogle bagdele ved at købe en tysk model ud over kun et års garanti. Det vil nok komme en opdatering når den kommer til Danmark så der kommer dansk tastatur, men man kan stadig skrive æøå med at holde a eller o nede. inde på apple.com kan man også se hvilke sprog den understøtter, og der er Engelsk 🙂 Men du må lige skrive her inde hvis du tager til Hamburg eller et andet sted i Tyskland og købe Ipad, jeg ville nok gerne have en med hvis du tog af sted før, og jeg kan nok også tage en med hvis kommer fordi en 🙂

 34. Nogen der ved hvad status er i München? tager derned i dag og håber at finde et par stykker inden jeg tager hjem lørdag.

 35. Masser af ipads i München så er den lykkelige ejer af en 16 og 64 gb 3G.. De sagde de fik nye sensomres dagligt. Og bedre endnu, de få iPhone 4 i dag så jeg skal sgu ind og lege senere

 36. hej Rene, hvor købte du den 64gb 3g henne? i hvilken butik, skal nemlig til tyskland her om 2 uger? dog kun til hamborg, men hvis de har dem i münchen må de vel også have dem i hamborg? håber du kan hjælpe.
  mvh Thomas

 37. En anden ting jeg gerne ville spørger om er, er det ikke muligt at købe det i en anden forretning end “apple store” f.eks humac, epplehouse eller anden? f.eks i flensborg?

 38. Hej Thomas, jeg købte dem i Applestore i munchen. De sagde de fik daglige leverancer, men at der var mest rift om 32gb 3g. Mit bedste bud må være at du smutter hurtigst muligt i en Applestore og tager en snak med dem, så hvis der er udsolgt, at du så måske kan få en senere på dagen eller en af de nærmeste dage.

 39. Har lige købt 2 32GB Wifi I Apple Store i Hamborg. Kun 3G var udsolgt…

 40. Jeg leder efter den billigste land, så jeg kan købe en iPad…kan i hjælpe mig hvor jeg kan finde det?…