Kvindernes gadget: iPad

Kvindernes gadget
Så er iPad’en endelig landet i Danmark, og hurra hurra hurra for det, for her er der tale om en gadget til kvinder, ingen tvivl om det

Jeg har haft min iPad i et par måneder nu, og med fare for at lyde som et velkendt reklame-slogan for et andet kvinde-produkt, så må jeg alligevel gjalde af mine lungers fulde kraft: “Prøv den, PRØV den….” men vid, at du efterfølgende bare MÅ eje din egen iPad…!

Sådan er det, fordi:
– det er så ufatteligt let at betjene den,
– den rummer langt de fleste krav, som kvinder typisk har til en computer,
– den er smart
– og så er den hurtig -rigtig hurtig
– der findes så mange apps, både gratis og for små beløb, at det er en
fornøjelse, at shoppe i AppStore

Copyright iPadNyt.dk

Man bruger sin iPad til:
Surfe på internettet, læse bøger, læse aviser, facebook, ordne sine mails, spille, twitte, Skype, se film, høre musik, regneark, skrive dokumenter, redigere sine billeder, blogge, og og og…

Jeg er slet ikke færdig med at opdage alle de ting, som min iPad kan gøre for mig.

iPad, så bliver du uafhængig af mandlige IT-eksperter
Jeg er helt personligt af den overbevisning, at alle kvinder burde have en iPad i deres taske, ved siden af pengepungen, læbestift og nøgler.

Ikke kun i de unge, smukke og smarte sex-in-the-City-kvinders tasker, men også alle andre kvinders taske, for du kan indrette din iPad, så den passer perfekt til lige præcist dit behov, og det er så nemt, at man på ingen måde behøver at få sine kloge unger, sin mand eller andre IT-kyndige til at hjælpe….

Fantastisk, altså!

Skrevet af gæsteblogger Rosanna fra eaviola.dk


2 thoughts on “Kvindernes gadget: iPad

  1. Også en børne gadget. Jeg har set min kollegas 4 årige pige selv installere apps, på en iPad og være underholdt en hel arbejdsdag med Zombies vs. Plants. Helt uden at kunne læse. Fantastisk.

  2. Vores familie har nu været lykkelige ejere i 9 måneder og alle bruger den flittigt og der er nok snart en til undervejs, så alle har en chance for at komme til.
    Mangler lidt at bog markedet åbner ordentligt op for danske bøger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *